Cat / Esp / Eng
Esteu aquí: Inici Inscripcions

INSCRIPCIONS 2019

CONVOCATÒRIA 2019: DEL 6 DE JUNY AL 31 D'OCTUBRE 2018

Bases d’inscripció 2019:

Organització

Animac Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya és un esdeveniment cultural sense ànim de lucre organitzat per l’Ajuntament de Lleida i que compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i d’altres entitats públiques i privades.

Lloc i dates

La 23a edició d'Animac tindrà lloc a la ciutat de Lleida (Catalunya - Espanya) del 21 al 24 de febrer de 2019.

Període d’inscripció

Del 6 de juny al 31 d'octubre de 2018.
Una vegada efectuada la inscripció i comunicada la inscripció la pel·lícula no podrà ser retirada.

Obres i participants

 • Podran inscriure una pel·lícula els seus distribuïdors, productors i/o realitzadors nacionals i internacionals.
 • Cada participant podrà inscriure un nombre il·limitat d'obres, sempre que compleixin els requisits d'inscripció.
 • No hi ha límits de durada ni restriccions referents a l'any de producció de l'obra.
 • Les pel·lícules, en cas de ser seleccionades, han d'estar disponibles en una còpia de projecció en qualsevol dels següents formats: HD quicktime o mp4 còdec h264, BluRay, DCP.

Premi del públic

Les sessions Curts 1, 2, 3 i 4 i Petit Animac són elegibles per al premi del públic a millor curt Animac i per al premi del públic a millor curt Petit Animac respectivament.

Inscripció i materials

La inscripció és gratuïta. Per poder participar a Animac és necessari omplir el formulari d'inscripció (via online) i enviar-lo degudament completat juntament amb la pel·lícula.

 • Correu ordinari:
  Animac
  Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Lleida 
  Blondel, 64 
  25002 Lleida 
  Espanya
  Tel. 0034 973 700 325
  Fax. 0034 973 700 432
 • Online:
  Puja la teva pel·lícula a Vimeo, Youtube o Dropbox inscriu-la a aquí i envia’ns l’enllaç i contrasenya juntament amb el formulari d’inscripció a inscripcio@animac.cat


Caldrà adjuntar un mínim de dues imatges de la pel·lícula en format JPEG o TIFF, amb un mínim de resolució de 300 dpi.

Les pel·lícules en idiomes diferents al català o al castellà hauran d'incloure el llistat de diàlegs en català, castellà o anglès en un document de text.


Drets d'Autor / Copyright

El festival es compromet a fer servir les pel·lícules inscrites exclusivament per a la seva selecció i els materials de les pel·lícules seleccionades exclusivament per a la seva projecció durant la Mostra.

L'autor, productor o distribuïdor que s'inscrigui la pel·lícula declara ser titular, haver adquirit o fer un ús legítim de tots els continguts de l'audiovisual i dels seus drets d'autor / copyright. La mostra no es fa responsable de cap denúncia resultant per reclamació de drets d'autor per l'exhibició pública de pel·lícules que continguin material protegit.

Selecció

La direcció d'Animac efectuarà la selecció segons els criteris que consideri oportuns. L'organització farà públic els seleccionats a la seva pàgina web el 30 de gener de 2019. Abans d’aquesta data Animac contactarà per escrit amb els seleccionats, ja que les pel·lícules seleccionades han de ser remeses en el format òptim de projecció abans del 3 de febrer de 2019.

Difusió

Les imatges facilitades podran ser utilitzades per il·lustrar els diferents materials de difusió i comunicació d'Animac (programa de mà, magazine, catàleg, premsa, pàgina web i altres mitjans de comunicació). L'organització es compromet a utilitzar els diferents materials de difusió només per promoció de la pel·lícula respectant les condicions indicades en el formulari d'inscripció.

Enviament i devolució de còpies

Animac assumeix l'enviament i la devolució de les còpies d'exhibició de les pel·lícules seleccionades als autors, productors o distribuïdors. Un cop finalitzada la Mostra, les pel·lícules seran retornades. En cas que la còpia s'hagi d'adreçar a un altre festival després d'Animac, l'organització no es farà càrrec de les despeses d'enviament. Animac no es responsabilitza de la demora en la devolució ocasionada per causes alienes a l'organització.

Les còpies enviades per a la inscripció - tant les seleccionades com les no seleccionades - no seran retornades i entraran a formar part de la base de dades i videoteca d'Animac i no podran ser projectades en públic sense l'autorització expressa del seu autor.

Desperfectes

L'organització no es responsabilitza dels desperfectes ocasionats en les còpies per causes alienes  a la organització.

Acceptació de les bases

Participar a Animac implica l'acceptació plena d'aquestes bases.

 

DESCARREGA'T LES BASES 2019


Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Vimeo
La Paeria - Ajuntament de Lleida

Subscriu-te a la NEWSLETTER ANIMAC!

Contacta

info@animac.cat
Tel/Fax: +34 973 700 325