Cat / Esp / Eng
Esteu aquí: Inici Mostra Qui és qui Irene Iborra

Irene Iborra

ireneiborra.jpg

Irene Iborra Rizo treballa des de fa catorze anys com a guionista, directora i animadora stop motion. Ha escrit i dirigit curtmetratges emesos en pantalles nacionals i internacionals, com Citoplasmas en medio ácido (2004), Click (2013) i Matilda (2018) – actualment en festivals-. Les seves obres han estat seleccionades i premiades en una llarga llista de festivals, entre ells Animayo (Espanya), Animamundi (Brasil), Annecy (França) i Clermont-Ferrand (França).

Ha escrit i dirigit la sèrie de televisió per a infants de temàtica ecològica, Cuentos Celestes (Cap Canal, França 2005), guardonada en festivals i projectada en matinals infantils en pantalla gran. També ha col·laborat en l’escriptura de la sèrie infantil Hada Menta (TV3, Espanya) i altres formats.

És cofundadora de la productora d’animació stop motion Citoplasmas Stop motion, amb la que anima la publicitat (Mans Unides, Kinder, etc.). I coautora, junt amb l’escriptora i guionista Maite Carranza, de la sèrie de literatura infantil: Los 7 cavernícolas. Compagina la seva activitat professional amb la docència del guió i l’animació. Forma part de l’equip pedagògic del Màster d’Animació Stop Motion del Centre Universitari BAU, i imparteix classes de guió a l’Escola Massana.


Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Vimeo
La Paeria - Ajuntament de Lleida

Subscriu-te a la NEWSLETTER ANIMAC!

Contacta

info@animac.cat
Tel/Fax: +34 973 700 325