Cat / Esp / Eng
Esteu aquí: Inici Mostra Qui és qui Vicente Mallols & Paloma Mora

Vicente Mallols & Paloma Mora


Vicente Mallols (València, 1975) comença la seva marxa dins el món de l'animació com a animador stop motion en la sèrie Caracolímpicos (Truca Films, 2000-2002). El seu camí professional es veu desvinculat del cinema d'animació stop motion fins que el 2012 forma part de l'equip de postproducció de la pel·lícula Pos Eso (Conflictivos Productions, 2014) on més endavant passa a ser un dels animadors de la mateixa. Més tard s'incorpora a l'equip d'animadors de la segona temporada de la sèrie Clay Kids (Clay Animation, 2014) on acaba donant el salt a la direcció amb un total de 5 capítols.

Fotovicentemallolsypalomamora.jpg

El 2015 dirigeix ​​el seu primer curtmetratge, El criptozoólogo produït per TV On producciones. Poc després, juntament amb tres companys, funda l'estudi d'animació stop motion Pangur Animation amb el qual segueix desenvolupant projectes en l'actualitat. En 2018, de nou de la mà de la productora TV On producciones, dirigeix ​​el curt Bita i Cora que suposa l'avantsala al rodatge de la sèrie El Diari de Bita i Cora (26 x 5 ') coproduïda al seu torn per À punt media.

PalomaMoraTVONProduccionescopia2.jpg

Paloma Mora (València, 1970), llicenciada en CCII i DEA en Comunicació Audiovisual. Productora amb més de vint anys d'experiència en l'audiovisual, fundadora de TV ON Producciones l'any 2000. Ha produït diversos llargmetratges i curts de ficció, documentals, programes per a televisió, sèries de ficció, sèries i curts d'animació. Actualment està preparant la producció de dos llargs de ficció La Habitación de María amb guió de María Minguez i Moduleros que serà dirigida per David Marqués i també la segona temporada de la sèrie d'animació El Diari de Bita i Cora, així com una nova sèrie animació 2D titulada Sex Simbols.


TV ON Producciones (www.tvonproducciones.com) productora audiovisual espanyola creada l'any 2000, sota la direcció de Paloma Mora. Ha produït llargmetratges de ficció, documentals, programes per a televisió i sèries i curts d'animació. Llargmetratges: Terra cremada (2017) de Silvia Quer, Brava (2017) de Roser Aguilar, El amor no es el que era (2013) de Gabi Ochoa, Un suave olor a canela (2012) de Giovanna Ribes, Tierra sin mal (2010 ) de Ricardo Macián, De espaldas al mar (2007) de Guillermo Escalona i Comida para gatos (2008) de Carlos Pastor. Curts: Ezequiel y la galga María (2013) d'Eva Marín, Las razones de Elena (2013) d'Almudena Verdés i El criptozoólogo (2014) de Vicente Mallols. Recentment s'ha produït la primera i segona temporada de la sèrie documental Valientes (2018), el documental #INDESTRUCTIBLE d'Iñaki Antuñano i Quique Medina i ha produït la sèrie d'animació stopmotion de 26 capítols titulada El Diari de Bita i Cora (26 cap.) de Vicente Mallols.


Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Vimeo
La Paeria - Ajuntament de Lleida

Subscriu-te a la NEWSLETTER ANIMAC!

Contacta

info@animac.cat
Tel/Fax: +34 973 700 325